OVER MIJ

Mijn naam is Marjolein, ik ben 20 jaar oud en ik heb NAH.

 

Mijn leven is een rollercoaster (geweest). 

Ik kreeg NAH (niet-aangeboren-hersenletsel) door een val van de trap.

Mijn leven stond op z'n kop, waaraan ik nu nog steeds aan het werken ben om dingen recht te zetten. Dit gaat zoals je zelf waarschijnlijk wel kunt bedenken niet altijd zoals het hoort te gaan, en zoals ik wil dat het zou gaan.

 

Ik heb ernstige letselschade overgehouden aan mijn val. De linkerkant van mijn lichaam aangedaan. Ik heb moeite met verschillende dingen. Zo loop ik bijvoorbeeld moeilijk, en niet zoals een "normaal" persoon loopt. Ook heb ik moeite met praten. En zo heb ik nog wel meer dingen waar ik lichamelijk een dagelijkse strijd mee heb. Helaas niet alleen lichamelijk, want het letsel geeft me ook veel cognitieve schade. Zo ben ik snel moe, en ik ben ook nooit "100%" opgeladen, heb ik moeite met het verwerken van prikkels en informatie. Schrik ik heel snel, ik kan nog wel even doorgaan zo... het heeft meer met me gedaan dan ik ooit zou willen. 

Maar, we kunnen de tijd helaas niet terugdraaien dus ga ik verder met (over)leven en probeer ik zo veel mogelijk uit het leven te halen.

 

Bloggen is dan ook iets wat ik graag doe en waar ik energie van krijg.

Ik blog over algemene dingen, maar mijn meeste blogs gaan over mijn (aangepaste) leven met NAH. 

Ik inspireer en motiveer anderen graag met mijn blogs en gedichten.